Meer resultaten voor gereedschap zilversmid

 
gereedschap zilversmid
 
De opzet van de basiscursus edelsmeden bij Jack Borninkhof Edelsmidatelier Jack Borninkhof.
Het werk van de edelsmid kun je plaatsen tussen het werk van de goudsmid, de zilversmid en de beeldend kunstenaar. De edelsmid produceert sieraden van edelmetalen zoals zilver en witgoud, maar ook wordt er gewerkt met andere metalen zoals bijvoorbeeld koper en messing.
Ruro: Gereedschap voor de loodgieter, goud zilversmid en horlogemaker.
Gereedschap voor de loodgieter, goud zilversmid en horlogemaker. Gereedschap voor de loodgieter, goud zilversmid en horlogemaker. Toe en bijbehoren. RURO Gereedschappen B.V. 3433 KR Nieuwegein. 030 608 42 42. KvK Utrecht 30075296. WIJ zitten in een nieuw jasje. Dit is een artikel Lees meer.
Homepage Atelier79.
De zaagbeugel en plank, diverse specifieke tangen, een grote collectie vijlen in alle soorten en maten, tribuletten en ponzen, noem het maar op. Werkend met een lederen schootsvel waar al het edelmetaal netjes in opgevangen wordt, brengen wij als goudsmid en zilversmid de dagen door met het maken van uitgesproken collecties sieraden en prachtige zilverkunst.
Vakopleiding edelsmeden.
Inclusief gebruik gereedschappen, apparatuur, verbruiksmaterialen tijdens de cursus m.u.v. verder te gebruiken edelmetalen en/of half edelstenen. Exclusief éénmalig 175, extra kosten in het 1e jaar. Daarvoor ontvang je een boek en het nodige zilver dat voor de werkstukjes gebruikt gaat worden.
Zilversmid Vakschool Schoonhoven Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Naast de creatieve kant van je onderneming houd jij je ook bezig met de administratie en financiën. Kortom: als zelfstandig zilversmid heb je erg veel omhanden. In alle vrijheid, dat dan weer wel. Goede voorlichting over onze opleidingen vinden wij belangrijk. Zo krijg je een helder beeld welke opleiding bij jou past en wat je ermee kunt worden.
Workshops.
In ons speciaal hiervoor ingericht workshopatelier beschikt iedere deelnemer over zijn eigen werkplek en gereedschap. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens met koffie, thee en zelfgebakken cake. Speciale wensen omtrent de invulling van de workshops, data en tijden, eventueel gecombineerd met bijv.
Cursus edelsmeden 2018 / 2019 Goudsmid Utrecht Aletta Teunen.
Huur een werkbank. Wil je graag in een goed geoutilleerd atelier een werkbank huren om je eigen werk te maken? Dan kun je per dagdeel een werkbank huren en gebruik maken van apparatuur en groter gereedschap. Klein handgereedschap breng je zelf mee.
Welke tangen en gereedschap heb je nodig om sieraden te maken?
Welke tangen en gereedschap. Welke tangen en gereedschap. Tangen en gereedschap voor sieraden maken. Gereedschap om sieraden mee te maken kun je net zo uitgebreid aanpakken als je zelf wilt, maar er zijn 3 types tang die je echt nodig hebt.
De Zilverbank Alles over Zilver: webshop, zilverhuur, zilververhuur, expertise en advies, cursus of lezing, feiten en informatie.
Het gereedschap van de zilversmid bestaat uit hamer en staak een soort aambeeld. Deze website bevat informatie voor de zilversmid in spe. terug naar boven. Silvermagazine on the web. Een internationale website met artikelen over Engels, continentaal, koloniaal Amerikaans en 20ste eeuws zilver.

Contacteer ons