Meer resultaten voor zilversmid cursus

 
zilversmid cursus
 
Cursus edelsmeden bij kade 40 Goudsmid Werner.
Stap voor stap het geheim van de smid ontdekken of de fijne kneepjes leren kennen. De cursus wordt gegeven bij kade40 Westhavenkade40 in Vlaardingen. We starten weer 8 september 2020. Een leuke en gezellige cursus, en aan het eind van het seizoen je eigen sieraden.
Cursus Edelsmeden De JuwelenFabriek Leidschendam Voorburg.
In het atelier van Frans Penning kan ook een cursus zilversmeden worden gevolgd. In die cursus worden grotere voorwerpen gemaakt als bekers, schalen, lepels etc. De lessen worden gegeven door Paul de Vries. Ook de cursus zilversmeden staat open voor beginners en gevorderden.
Cursus goudsmeden Goud en Zilverwerk Schoonhoven.
De kosten voor annulering vanaf een maand tot een week voorafgaand aan de cursus, bedragen 10 % van het desbetreffende cursusgeld. Bij annulering vanaf een week voorafgaande aan de cursus wordt de helft van het cursusbedrag in rekening gebracht worden.
Edelsmeden sieraadontwerpen 30 lessen Pier K.
We kijken natuurlijk ook naar de meest geschikte techniek waarmee jouw idee uitgevoerd kan worden. In de cursus werken we met onder meer gekleurd aluminium, messing, koper, alpaca en zilver en de combinaties daar van. Ook het verwerken van natuurlijke materialen als papier, hout, vilt en rubber is mogelijk bij het vormgeven van het sieraad of voorwerp.
Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Aanmelden Cursus Training. Over ons Vakschool Schoonhoven. Samenwerken Branche, onderwijs en partners. Opleidingen voor uw medewerkers. Zoeken in de site. type hier je zoekterm. Kies een interesse. Kies een leerweg. Kies een niveau opslaan selectie mijn selectie kies opnieuw. Waarin ben jij geinteresseerd? Klik op Toon onderaan. Goud en zilversmeden Edelsmeden.
Haarlems Kunst Atelier cursussen en workshops edelsmeden, keramiek en glas in Haarlem.
Maak je eigen unieke sieraad van zilver, goud of titanium! Wat denk je van paar zilveren oorbellen, een ring met steen of een ketting van titanium? Keramiek is meer dan klei alleen! Ontdek de vele mogelijkheden van dit mooie oermateriaal.
Mijnwebwinkel.nl Domeinnaam geregistreerd.
Atelier 3 Cursus edelsmeden in Den Haag.
Handgemaakte Sieraden Uniek Utrecht Atelier Karin Wichers edelsmid.
De inschrijving is definitief als je betaling binnen is. Er zijn drie blokken: januari t/m maart, april t/m juni en september t/m november. Per cursus kan in overleg twee keer worden ingehaald in de periode dat de cursus wordt gegeven.

Contacteer ons